tisdag 27 oktober 2015

En ny spelare

Jag har den sista tiden saknat min gamla otympliga stereo då jag velat lyssna på musik hemma i lägenheten med bättre ljud än vad min lilla, billiga portabla högtalare har. Men eftersom jag numera har nästan all musik i Spotify och det går inte att lyssna genom att koppla in telefonen i stereon. Nu har jag dock hittat en lösning, en ny smidig spelare som spelar cd, vinyl, radio, usb och där det bara är koppla in telefonen (det enda jag inte kan spela stenkakor och kassetter). Bra ljud har den också, även om jag håller på och undersöker om det går att koppla in mina gamla högtalare för ännu bättre ljud.

När jag gick igenom mina LP-skivor så hittade jag en del märkliga skivor som jag glömt bort att jag hade, som den här skivan med Stand Up Comedy med bland andra John Ajvide Lindqvist. Tror dessvärre att det är jag själv som köpt den vid något tillfälle.

Tror aldrig att jag lyssnat på den här skivan med Gröna Hund på Gröna Lund.

Antagligen har jag snott den här samlingsskivan med John Denver från mina föräldrars samling en gång i tiden, är dock osäker på om jag spelat den mer än en gång.

Man kan fråga sig hur det kommer sig att "den rockande samen" Sven Gösta Jonssons skiva överlevt i släkten i alla år, Den innehåller fyra låtar som alla är riktigt dåliga.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! Vilken fantastiskt LP-samling! JOKK MOKK ROKK var ju bara för bra för att vara sann. ^^

Ina sa...

Kul att lite udda skivor finns kvar. Minns den Rockande samen. Klokt folk sparar knäppa saker men själv slänger jag ibland lite väl flitigt.