måndag 23 maj 2022

Verkligheten

 

Heidi Hallberg är tillsammans med sin man och barnen stjärnorna i den populära realityshowen Hemma med Hallbergs, som nu går in på sin fjärde säsong. En dag upptäcker hon att något håller på att hända med hennes egen verklighet. Det börjar med att en döende fluga försvinner i ett ögonblick från fönsterbrädan och fortsätter med att hennes hand åker igenom en stängd dörr och ett trappsteg som ändrar höjd. Heidi vet inte vad hon ska tro när världen omkring henne håller på att falla isär, samtidigt som hon är under en ständig kamerabevakning.
 
Verkligheten är den senaste romanen från den svenska skräckmästaren John Ajvide Lindqvist, som är tillbaka med en berättelse som skiljer sig markant från hans förra bok, Vänligheten, som jag tyckte var alldeles för lång och inte särskilt bra. Den här boken är föredömligt kort med sina 157 sidor och Ajvide Lindqvist visar hur skicklig han är i ett kortare format och där berättelsen håller sig väldigt nära verkligheten och när man som läsare börjar undra om det kanske ändå kan hända. Det är också en ganska humoristisk berättelse om hur en familj påverkas av att stå under ständig bevakning och där det är viktigt att skapa content som går hem hos fansen och som ger nya följare på diverse sociala medie-plattformar.
 
Ordfront Förlag skickade boken

1 kommentar:

Lukas Anna sa...

Hej grabbar!
Jag blir glad av att läsa fina kommentarer och bra innehåll här på bloggen... Jag heter Laura Showan, från Lund, Sverige. Jag har en liknande situation som hände mig för några månader sedan, min manfamilj gillar inte mig, du har ett barn tillsammans men ändå ville hans familj att han skulle gifta sig med en annan kvinna som bor i samma grannskap, och även damen i fråga har redan haft en kärleksrelation med min man och hon hade gått långt för att starta en ond kärleksförtrollning för att avleda min mans uppmärksamhet från mig och vårt barn, så jag har kämpat för att överleva helt ensam de senaste 3 åren och vårt barn är bara två år gammal, jag gjorde allt för att få honom att stanna och ta hand om vårt barn tillsammans men på grund av naturen av den mörka magin har den andra kvinnan redan gjort på honom, min man att inte lyssna på mig eller vilja sätta ögonen på mig och vårt barn, så jag berättade detta för en vän och hon rådde mig att kontakta en andlig mentor och far som Dr.Oduduwa från en afrikansk nation i Sahara, jag kontaktade honom online och vi gjorde gratis konsultation online, efter det försäkrar han mig att han kan vända den onda besvärjelsen på hi m bort och då kommer min man att återgå till sina normala sinnen och återvända till mig och vårt barn, så jag gjorde allt han sa åt mig att göra och jag följde noga alla hans instruktioner att be en trollformel bön i mitt hus, och sedan han gjorde all annan andlig rening för min räkning i sitt tempel. bara två dagar efter att den onda besvärjelsen togs bort från min man fick jag ett missat samtal och ett röstmeddelande från min man som grät och bad mig om ursäkt och han sa att han kommer tillbaka för att träffa mig och vår son nästa dag, så jag var lite förvånad och jag sa ok jag kommer att vara hemma. igår kväll kom min man tillbaka hem till mig och han knäade ner och bad mig om ursäkt. Jag förlåter honom och fram till idag lever vi tillsammans som en lycklig familj och han älskar mig mer än någonsin tidigare just nu. Så det finns lösning på alla problem i livet, bara det vi inte vet kan vi få tillgång till. Idag delar jag detta mitt verkliga vittnesbörd med er om någon är här och letar efter en sådan lösning för att få tillbaka ex och kanske återställa ett trasigt äktenskap eller ett trasigt förhållande kan fixas inom två dagar. Jag rekommenderar starkt att du konsulterar Dr.Oduduwa online gratis konsultation via; https://wa.link/q5f107
(dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)