fredag 17 maj 2013

Bokbloggsjerka – 17 – 20 maj

Det har blivit fredag och dags för en ny bokbloggsjerka.

Vilka böcker har du klickat hem under den senaste veckan? Om du mot all förmodan inte har gjort det finns det säkert böcker som du skulle kunna tänka dig att klicka hem redan i dag?

Det korta och kanske lite tråkiga svaret är inga. Eftersom jag inte brukar köpa särskilt många böcker så har jag inte heller någon särskild lång lista på böcker som jag är sugen på att klicka hem, den listan består av Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar 3: Döden som inte kommer i sommar. Jag har inte heller reserverat någon bok på biblioteket den senaste tiden, så reservationslistan börjar bli ganska tom. Som tur är så har jag lite olästa böcker hemma i alla fall.

9 kommentarer:

Sanna sa...

Men det blir vansinnigt mycket billigare på det sättet...

Ewa K sa...

Alltid skönt att ha en hög att ta av.

23 minuter sa...

Det är helt klart skönt att läsa de böcker man har hemma istället för att beställa eller låna nya... men för mig är det inte alltid lätt att motstå att klicka hem nya böcker ;)

Lena sa...

Hos mig hjälper det oftast inte att jag ha en jättestor hög med olästa böcker, jag köper ändå. Men just nu försöker jag låta bli!!

Vargnatts bokhylla sa...

Jag har inte riktigt ekonomi till att köpa det jag vill nu, men jag har ändå böcker att ta av här hemma så det går ingen jättenöd på mig :)

Monika sa...

Det hade varit jätteskönt att inte vara så sugen på att handla böcker och i stället beta av dem jag har stående :)

Evelina Nilsson sa...

Tur att det finns böcker hemma som man kan läsa :)

Books ABC sa...

Jag har för mig att jag såg att Döden skulle komma i juli?! På Norstedts hemsida. Men jag kan ha sett fel...

bloggbohemen sa...

Jag känner inte heller någon större köpbehov.