måndag 20 januari 2014

Tematrio - Bokprylar

Den här veckans tematrio hos Lyran handlar om de bokrelaterade sakerna som vi tycker om, men som inte är själva böckerna;

Själva boken är naturligtvis huvudsaken för de flesta bokälskare, men det finns faktiskt en del annat bokrelaterat som också väcker habegäret. Jag tänker t ex på hyllor, plattor, fodral, smycken, kuddar, kassar o s v. Berättar om tre bokrelaterade prylar du har eller vill ha!
Även om jag är förtjust i bokrelaterade saker, så har det blivit så att jag samlat på mig ännu mer terelaterade saker som örhängen, halsband, tekanneformad kudde och handdukar.

En bokrelaterad sak som jag har och som jag är väldigt förtjust i är min Wuthering Heights-mugg som jag har på jobbet, och jag tycker att det känns som att kaffet smakar lite bättre.

På den nystartade Bokbutiken finns det en del saker som jag skulle kunna tänka mig att ha som tröjor, väskor, muggar plus lite andra saker.

Jag är också väldigt förtjust i min läsplatta som gör att jag kan bära omkring på ett helt bibliotek och hur många tegelstenar som helst i handväskan utan att det märks. Efter att jag satte in minneskortet som blev över när jag bytte mobil så får jag nu plats med cirka 16000 böcker.

7 kommentarer:

Ewa K sa...

Den muggen var superfin. Förstår att kaffet smakar bra.

Helena sa...

En läsplattefrälst till här! Måste vara den bästa present jag någonsin fått :)

Boklysten sa...

Muggen var jättefin!

Sanna sa...

Fin mugg! Och 16000 titlar klarar man sig rätt länge på, det är ett starkt argument för plattan.

Freja sa...

Vilken läcker mugg, den hade jag med gillat!

Zelly sa...

Den muggen är så himla fin :)

Ina sa...

Visst har du även "bokiga" gardiner? Kan vi få se ett kort på dem?