måndag 1 september 2014

Sommarläsningen - en liten sammanfattning

Nu är det måndag den 1 september och även jag kan nu acceptera att hösten är på gång eftersom jag tillbaka på jobbet efter mina sena semester (sedan så är ju september en höstmånad). Att hösten är här betyder också att det blivit dags att sammanfatta sommarens läsning. Totalt har jag läst ut 19 böcker sedan den 1 juni, vilket är helt ok med tanke på en sen semester, det varma vädret och andra arbetsuppgifter som förde med sig en del stress (och dålig ventilation). Dessutom har det blivit ganska många tegelstenar.


När jag i början av sommaren skrev om vad jag planerade att läsa under sommaren, så lade jag ut den här bilden på den hög med böcker som jag hoppades hinna läsa innan sensommarens recensionsböcker trillade in.Så här ser högen ut nu, resultatet blev att jag läste tre av böcker, plus Richard Fords Kanada som också fanns med som e-bok (plus att den är tjock och tog en evighet att läsa). Dessutom så gav jag upp på John Greens Papperstäder och Sabina Janesch Kattbergen har tillkommit.När jag läst den här högen med alldeles nya och väldigt lockande böcker, plus att det lär trilla in ytterligare några böcker den närmaste tiden, så tänker jag fortsätta med sommarhögen.

4 kommentarer:

Mia Eggimann sa...

Det var jättemånga ju.
Mia

Lena sa...

Det var ju en hel del... både titlar jag läst och vill läsa.

bloggbohemen sa...

Sommarläsningen blir alltid något helt annat än det man tänker i juni, men huvudsaken är att hitta läsglädje (vilket jag kämpar desperat med sedan någon månad tillbaka).

Helena sa...

Pappersstäder är den av Greens böcker som jag gillar minst, har lite svårt att förstå att just den är planerad för nästa filmatisering.