lördag 15 juli 2017

Stiltje

Det har varit väldigt lugnt här på bloggen den här veckan och ser ut som att det kommer att fortsätta vara det även ett tag framöver. Jag skulle vilja skylla på att jag har fullt upp med att sitta och läsa på balkongen i värmen, men sommaren lyser med sin frånvaro än så länge. Det är svårt (även för härdade jämtar) att tro att vi är i mitten av juli när det konstant är 8 grader, blåst och regn. Den här veckan har det helt enkelt gått trögt med läsningen, bland annat för att jag varit trött på kvällarna efter jobbet. Förhoppningsvis kan jag ta igen det nu i helgen. I likhet med resten av Östersund har även jag (som inte är särskilt intresserad av fotboll) drabbats av fotbollsfeber i samband med att ÖFK mötte den turkiska storklubben Galatasaray på hemmaplan i kvalet till Europa League och överraskande nog vann med 2-0! Nu väntar returmötet i Istanbul på torsdag.

2 kommentarer:

Marias bokhylla sa...

När vi åkte hemhem till min familj i Strömsund för ett par veckor sedan var jag tacksam för lite mer stillsamt sommarväder än det jag lämnade i Östergötland. Men jag förstår att det börjar bli ledsamt nu för er som inte bara hade det i en vecka. ;)

Ina sa...

Jag vet att det är sommar för jag fyller år på sommaren, sa barnbarnet nyss fyllda 8. Tveksamt tänkte jag när vi var på väg att knö in oss i badhuset med +8 och regn på tvären ute. Tur att det finns böcker denna semester.