torsdag 17 maj 2018

Helgfrågan v. 20


Det är torsdag och dags för helgfrågan hos Mias bokhörna.

Hur länge har du haft bloggen?
Jag är dålig på att komma ihåg när jag startade bloggen, både vilket år det var och vilken månad det var. När jag idag kollade upp när jag skrev det första inlägget så visade det sig att det var den 6 september 2011, så det innebär att jag har bloggat i snart sju år.

Bonusfråga: Vad gillar du det vackra vädret?
Jag gillar det och tillbringar så mycket tid jag kan på balkongen (även om den kan bli i varmaste laget när solen ligger på som mest). Efter den förra sommaren då det aldrig blev sommar verkar det som att hela Jämtland är svältfödd på sol och värme. Även om det varit bra väder den senaste veckan så var det fyra grader och motvind när jag cyklade till jobbet i morse eftersom sommaren bestämt sig för att ta en paus.

15 kommentarer:

Bokdamen sa...

Fyra grader? Oj här var det tio på morgonen, väldig omställning. Härlig tid nu, även om jag inte klarar av för hög värme så njuter jag.

Mrs Calloway sa...

maj är en ljuvlig månad. en får ta vädret som det kommer. sol och ljus behöver vi nordbor. men jag njuter i skuggan

Hanneles bokparadis sa...

ungefär lika länge som jag, väldigt varierande väder

Ewa K sa...

Då har vi bloggat ungefär lika länge.

Klimakteriehäxan sa...

Balkong är guld värt (även om man får problem med snyltgäster https://klimakteriehaxan.blogspot.se/2018/05/vem-far-flytta-in-var.html)! Bästa läshörnan när solen krupit runt knuten!

Boklysten sa...

Det vore skönare utan de där tvära kasten med vädret

Robert W sa...

Jag bor i Värmland, men hustrun kommer från Jämtland. Temperaturen är en starkt bidragande orsak till att hon inte har någon längtan efter att flytta tillbaka.

Evelina Nilsson sa...

Hoppas den här sommaren blir bättre än förra året. Tror jag hade 3-4 fina dagar på min semester förra året.

Annette sa...

Här har det också varit svalare i dag och i går, men till helgen blir det varmare igen. Jag gillar också värme, och som du skriver, särskilt efter förra sommaren som var så kall och mulen. Bäst att passa på att njuta så länge det varma vädret varar :)

Åsa sa...

Ovanligt med temperaturer på upp emot +30 grader i mitten av maj bara, blev liksom sommar på en gång, fast det är vår... ;)

Mia Eggimann sa...

Ja det är gott med lite värme efter en kall vinter.

Lottens Bokblogg sa...

Tror aldrig jag varit i Östersund när det varit så varmt som det var när jag var där i måndags!

Johannas deckarhörna sa...

Fyra grader? Ja det var en paus med besked.

FrökenChristina sa...

Fyra grader kändes lite kallt. Hoppas det är varmare på dagen i alla fall.

Sara Pepparkaka sa...

Dom talade faktiskt om nattfrost här nu också, men dagarna har fortfarande varit fina- om än inte så varma som i mitten på veckan.
Jag tänker alltid att jag ska uppmärksamma att min blogg fyller på något sätt varje år, men när jag sen kommer på det brukar det vara för sent redan.