fredag 21 december 2018

Förälskad i trubbel


Joanna hade svurit på att aldrig återvända till sin hemstad, men när allt annat skiter sig är det ändå dit hon åker till med en väska i ena handen och gitarren i den andra. I staden finns hennes farmor som behöver hennes hjälp då hon har brutit benet. Det är inte alla som är glada åt Joannas återkomst och de minns mest den rebelliska tonåringen som gjorde uppror. I staden finns även bibliotekarien Liam som är allas favorit och som är charmig, har bra musiksmak och som kan bära upp ett par löparshorts. Liam trivs i den lilla staden på östkusten och hos honom väcker Joanna känslor av spänning och åtrå.

Förälskad i trubbel är den andra boken av den amerikanska författaren Sarah Title som har kommit på svenska och som jag läst nu i höst. Det här är en bok som inte imponerar något särskilt på mig och jag tycker att den förra boken, 30 dejter på 30 dagar, var bättre även om jag störde mig en hel del på den. Den här boken väcker inga känslor alls hos mig och jag bryr mig inte vad som händer med karaktärerna som känns ganska platta. En stor del av berättelsen är dessutom ganska förutsägbar, även om det finns några överraskningar längs vägen.

1 kommentar:

bloggbohemen sa...

Har noterat att det här med ”kvinna återvänder till liten hemstad efter någon form av kris” är ett populärt tema i genre. Låter som att den här boken är klart förutsägbar, men ibland är det skönt att läsa såna med.