tisdag 10 december 2013

Tematrio - Önskeklappar

Så här när julen står för dörren så handlar Lyrans tematrio om önskejulklappar.

Berätta om tre tillskott som känns nödvändiga i din bokhylla!

Eftersom tomten inte kommer att komma med så många paket i år eftersom vi haft ett lotteri bland de vuxna så att man behöver bara köpa en julklapp (plus till barnen) och får då även bara en julklapp av en hemlig tomte. Istället har jag köpt en Ipad till mig själv som en tidig julklapp, men några bokrelaterade önskeklappar ska jag väl ändå kunna komma på.

Först så skulle jag vilja att tomten ordnade lite mer tid och ork för att kunna läsa och göra lite annat. Att jobba heltid tar ju hela tiden (och då har jag ändå ingen pendlingstid att prata om). Efter åtta timmar framför en datorskräm så brukar jag kunna bli lite trött i skallen.

Sedan skulle jag inte ha något emot om tomten trots allt tittade förbi med några böcker. Eftersom det här är önskejulklappar så skulle jag vilja ha en roman av David Lagercrantz (det var länge sedan sist) och den tredje delen i Kristina Sandbergs trilogi om Maj.

Slutligen skulle jag gärna gå på en konsert med mitt favoritband Manic Street Preachers, gärna på Storsjöyran, eller i alla fall i Sverige. Köpenhamn fungerar också. Eller kanske Paris (om våren).

4 kommentarer:

Anonym sa...

Om tomten kommer med tid och ork så skulle jag också bli glad :)

Sara Pepparkaka sa...

Tomten har säkert massor med tid och ork i julklappssäcken!

Monika sa...

Jag önskar verkligen att tid och ork var möjliga att få i present :)

Helena sa...

lästid och ork hade verkligen varit den ultimata presenten!