onsdag 10 februari 2016

När livet börjar om


Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett hotell i Longhampton som Jasons föräldrar drivit i många. Deras dröm är att förvandla det slitna hotellet till en lyxig tillflyktsort för stressade Londonbor. Efter ett tag börjar Libby undra om det här verkligen är den nystart som hon och Jason behöver. En dag inträffar en olycka utanför hotellet där en ung kvinna blir påkörd och när hon vaknar upp efter olyckan så har hon tappat minnet. Hon har ingenting på sig som talar om vem hon är, det enda hon har är en lapp med hotellets adress. Libby vill inte överge kvinnan och låter henne flytta in på hotellet medan hon återhämtar sig och väntar på att få tillbaka minnet.


Lucy Dillon är en författare som jag tycker allt mer om för varje bok jag läser och När livet börjar om är inget undantag. Även om Dillon skriver feelgood-böcker så finns det även en del smärta och olycka i böckerna och det är inte alltid säkert att allt slutar lyckligt. Jag är särskilt förtjust i att karaktärer från de tidigare böckerna dyker upp som små bikaraktärer, har man läst böckerna så känner man igen dem, men har man inte läst dem så påverkar det inte berättelsen. Den här gången blev jag glad över att få en uppdatering om hur det gått för Gina i Dillons förra boken Hundra omistliga ting.

Forum skickade boken

3 kommentarer:

Lena sa...

Skall läsa denna snart. Har läst ett par andra böcker av Dillon och gillat dem mycket så jag hoppas att även denna är trevlig.

Ina sa...

Kanske dags att testa den här författaren eftersom det inte bara är chick-lit. Kan man hoppa in här eller bör man läsa iordning?

MissMagic sa...

Åh jag är inte bekant med Lucy Dillon men blir verkligen sugen att kolla upp henne nu :)