måndag 19 juni 2017

Tematrio - Sommarplaner

Det har blivit dags för den sista tematrion hos Lyran innan utmaningen tar sommarlov och passade nog handlar det om sommar planer den här gången.
Berätta om tre saker ni planerar att göra i sommar!

1. Jag hoppas på att det blir bra väder i sommar så att jag kan tillbringa många varma, ljusa sommarkvällar på balkongen med en bok. Jag har en rejäl hög med olästa böcker som jag gärna skulle läsa under sommaren (i alla falla en del av dem).

2. Jag har inte så många konkreta planer för sommaren, men 12 augusti kommer jag i alla fall att åka på en helgresa till Sundsvall för att lyssna på First Aid Kit och shoppa på IKEA. Sedan är jag lite, lite sugen på att se Laleh på Storsjöyran, men eftersom den går av stapeln i Östersund räcker det om jag bestämmer mig samma vecka.


3. Huvudanledningen till att jag inte har så många planer för sommaren är att jag pga min nuvarande arbetssituation kommer att jobba hela sommaren. Min förhoppning är att det kommer många varma kvällar i sommar då jag kan sitta på balkongen eller bada. Dessutom så finns ju helgerna. Plus att jag bokat en resa till Mallorca i september. 

12 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

Trevlig sommar!

Tantaugusta sa...

Låter synnerligen trevligt alltihop!

Boklysten sa...

Härligt att åka utomlands när det sen sommaren är slut, men tråkigt att behöva jobba hela sommaren.

Mrs Calloway sa...

härligt att sitta ute och läsa. det kan vara trevligt att arbeta på sommaren också. särskilt om en har en semesterresa som hägrar

Robert W sa...

Mallorca låter inte dumt. Där har jag inte varit på snart 30 år.

Mia Eggimann sa...

Mallorca låter inte fel, dit skulle jag gärna vilja åka.

Sanna sa...

En stund på balkongen med en bok ska inte underskattas!

Annette sa...

Läsning och Laleh låter väldigt mysigt. Och Mallorca att se fram emot :) Att jobba låter kanske inte lika roligt, men sommarkvällarna är så långa så man brukar hinna med en del somrigt i alla fall, och som tur är brukar energin vara större på sommaren än på hösten, så det underlättar ju också.

Åsa sa...

Mysigt sitta ute och läsa. :)

Bokdamen sa...

Låter som en skön sommar. Och resa i september är inte fel ;)

Lena sa...

Skönt med härliga lässtunder under sommaren. Håller tummarna för massor med sådana.

Sara sa...

Trevligt att ha en resa att se fram mot!